Wednesday, September 17, 2008

:: pelangi ::

lame gak aku tak tgk pelangi.. kebertulan mase buke pose kat SOHO hari tu aku ngan aizat lepak kat luar kedai sementara nak tunggu waktu berbuke dan menuggu member2 yg lain datang.. mase tu br pas hujan gerimis.. pandang kat awan ternampak lak pelangi.. mase kecik2 kalau tgk pelangi org tua2 ckp jgn tunjuk nanti jari kudung.. ntah kenape ntah.. tipu betol la diorang ni.. xpernah pun jd mcm tu... tp aku kalau tgk pelangi teringat satu bende jer.. aiskrim paddle pop yg warne warni tu.. kan warne die mcm warne pelangi.. best ni kalau dpt makan sekarang.. betol la.. aku dan makanan xdpt dipisahkan.. hahahaha..

8 comments:

M@YaZ said...

SubhanAllah ..yey .. cantek .. :D terima kasih ajiz.. lawa seh

Afida Anuar said...

suda lame tak makan eskrem pedolpop;)

miszacasian said...

ajishe, mao ice cream paddle pop 1!!!

^_____^

nyum*nyum*

aziz said...

aizat -> jat jum gi cr pelangi hari tu..

fida & wawa -> jum gi beli time lunch nanti.. hahahaha...

Lyter Kaka said...

ajis,org mntk eskrim tu..pe lg,bg je..haha

agHoo said...

gmbar pelangi ko letak tu ko amek lam tenet kan??aku tgk pic tu ada pd laptop aku..ko yg save ek?eheheehe..

jis,jom mkn eskrim..nak mkn cendol xleh dah hahahahaha

aziz said...

aro -> wei sukati ko jer..aku download dr fotopages aku tu.. kalau gambar download xde la aku letak watermark name aku.. apeda..

LeLs said...

pedepop..yeay..
pedepop..yeay..
super duper yummy...!!!

lalala~

 

blogger templates | Make Money Online