Monday, September 22, 2008

:: 3 hari ::

minggu lepas selame 3 hari aku berbuke kat luar.. dr jumaat smp ahad..

jumaat(190908) - Hari ni aku berbuke pose ngan faiz dan gf die.. kitorang berbuke pose kat burger king OU.. mule2 ingat nk berbuke kat nandos tp penuh la pulak.. kul 5 lepas abis keje aku terus gerak gi OU. Kul 7 br smp.. jem giler..


sabtu(200908) - hari ni aku kuar gi shopping kat jln masjid india.. mao gi beli baju melayu.. aku kuar umah lebih kurang kul 1.45.. aku parking kat kl sentral.. ambik lrt kat situ.. lame giler xnaik lrt..lebih kurang 5tahun ade la.. huhuhu.. tp hari ni agak ramai org yg naik lrt.. hari sabtu la kot.. aku beli tiket ke masjid jamek.. lebih kurang 2 jam lebih gak la aku kat masjid india.. kul 5 gerak balik gi kl sentral.. hari ni aku gi berbuke pose kat tasik idaman ngan member2 UPM.. lepas ambik kete kat kl sentral aku pun terus gerak gi sane. smp2 org br berbuke pose..




ahad(210908) - hari ni aku berbuke pose kat Planet hollywood ngan member2 sekolah men aku.. dh lame tak jumpe diorang.. masing2 sibuk ngan keje n komitmen ngan family sendiri masing2.. tiap2 tahun member kitorang buat berbuke pose same2 dan tiap2 tahun gak la akan bertambah ahli coz kalau yg dh kawen tu mesti la bwk pasangan masing2.. makanan kat situ best gak.. berbaloi la ngan harge die.. sorie la xde gambar.. aku lupe bawak camera..

p/s - gambar tasik idaman tu ikhsan dr apit..

8 comments:

apizz said...

ko buka kt planet hollywood jam bape ajis??jam 712pm ke 1212 am..hahahahaha..

natni said...

makk aii
abes seme tempat die p buke ni...
den doakan atok den copat kawen yo!

idop liv!!

aziz said...

apit - hahaha..1212am tu berbukie lain tu.. hahaha.. sengal tul.

intan - time kaseh ye intan.. yeah!!liverpool...

nhy said...

ye2, nk smbg doakn cam intan gak ~ a-meen!

dgn kakak yg kat dlm gmbr itu kah? hohoho! *peace2* (^o^)v


p/s: part idup liv tu blh cancel ek, haha. .

LeLs said...

emm...

tuan punye blog..

bolehkah saya bertanya??

Tasik Idaman tu terletak di mana??

mcm besh je tempat dia..

tanya rumate aku,dia suh tanya ko..

aiyaaa...

tolong ye tuan punya blog..

time kasih..

aziz said...

nisah -> LIVERPOOL!!!!

lela -> kat bangi lame.. jln ke sg.buah. kalau ko mao belanje aku kat sane pun blh gak.. nk no phone booking x? kalau nk kasi bgtau k..

LeLs said...

bangi lame tau..
sg buah tatau..
banyak buah-buahan ke kat ctu??

hee...

ok..
nanti kalo aku rasa mau ke sana, aku tanya kamu yek no reserve nye..

agHoo said...

sape lg yg pg antar faiz kt klia aritu?

 

blogger templates | Make Money Online