Saturday, September 6, 2008

:: Firework @ PICC 2008 ::

Just nak share gambar yg aku ambik mase firework kat PICC bulan lepas..

Team Malaysia

Team China

Team Canada
Team Spain
Team Australia

6 comments:

miszacasian said...

ehemm!
ada org tue dh pandai guna element~
;)

btw chantek gambar2 kamu snap~
=)

saizulhafiz said...

ajis mcm leh jual je gmbr..wah makin lawa gmbr ni mesti ade sumber inspirasi ni..nmpknye bungkus la A200 & 450D...

agHoo said...

bagus anak murid aku sorang nih,makin improve xsia2 aku didik ekekekekeke

sitizero said...

wahhh...chantek~

aziz said...

wawa -> hahaha.. try and error je pakai element tu.. btw thanx..

apit -> ade ke org mao beli gambar ni? hehehe.. sumber inspirasinye ialah kesabaran mengedit dimase tiada keje.. hahaha.. oleh itu marilah kite belajar mengedit gambar..

aro -> anak murid? hmm...

hid -> thanx..

Lyter Kaka said...

heh,tu pn nasib bek aku pegang payung tau x..kalo x,xdpt ambik gmbr cntik2 cmni..huu~

 

blogger templates | Make Money Online