Wednesday, September 24, 2008

:: Award ::

Award la pulak...


ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGANUCAPAN BERANGAN 

"pertame sekali sy ingin mengucapkan terime kaseh saya kepada kedua ibu bapa saya kerana telah mendidik saya dr kecik smp sekarang dan terime kaseh kerana berjaya bersabar dgn kesengalanku ini..

tidak lupe juga saya ingin mengucapkan terime kaseh kepada cikgu sekolah rendah kerana suke mendenda aku disebabkan kenakalan ku.. dan juga cikgu sekolah menengah ku kerana setiap hari denda aku sebab datang lambat kesekolah(tp memang saje jer dtg lambat..tu yg smp sekarang aku masuk opis lambat)..

ribuan terime kaseh juga saya ucapkan kepada seluruh rakan sekeja ku ketika aku berkerja di inai kiara, gsc, tnb, shisedo dan satyam kerana sudi berkerja bersama aku..

dan tidak lupe juga kepada en.temmon kerana telah mencalonkan saya..kite sume pemenang dan tiada pengalah(ayat saper ntah sebab aku selalu dgr dalam radio).."

 'It should been done according to the following rules:1. The winner may put the logo on his/her blog.2. Put the link to the person you got the award from.3. Nominate 5 blogs.4. Put the link to the blog.5. Leave a massage, err, message for your nominees)

1.nisah -> sebab ade gambar cupcakes ngan apple pie..(p/s :lepas pose jgn lupe bawak gi opis..)

2.laila -> sebab ade jual kerepek ngan kueh raye ngan cite pasal milo..(p/s :kerepek utk aku ade x?) 

3.aizat -> sebab ade jual kuah rojak mak bee..(p/s: jat time ko kawen ko hidang kuah rojak mak bee x?) 

4.hid -> ade gambar makanan byk gak..(p/s: bile nk gi intai2?) 

5.nora -> ade jual kueh tat..(p/s : raye nanti aku gi umah ko makan kueh tat ye..)

8 comments:

diana said...

sume pasal mkn jek..glurpps..:-P

mmg ajiz pantang nmpk makanan nih..pas raya nih nak bwk yg pedas2 lah..ngeh3

LeLs said...

a'ah lah dd..

yang dia nominate tu semua pasal makanan..

huhu..

btw, thanx r nominate kan aku...
walaupun alasan dia cam kelakar..

huhu..

thanx yek ajishe..~

nanti raya, JANGAN BUAT2 LUPA nak ajak aku g open house ko...

ok??

aziz said...

didi -> hahaha.. best gak tu makan makanan pedas2.. memang aku SUKE makan pedas..

lela -> ok2.. aku xbuat2 lupe ajak ko.. aku lupe terus... hahahaha... gurau jer..

sitizero said...

byk ke aku ltk gmbr makanan?
konpius aku.
hehe.
nway,intai2 jom pas raye ni.
ko banje eh
=)

aziz said...

hid -> jum intai2.. aku ker kene belanjer?

nhy said...

aiseh. . ada jugak, haha. . kamu dan cucu kamu sama je ~ manjang ajak org citer psl mkn =p

walaubagaimanapun, mekasih ^_^

(apa lg, hershey biru satu! ^o^)

norahahmad said...

ERkk xperasan aku ko ltk name aku..hihi erm bisnes tat dh hbis...erm thn dpn br bukak lagii...xsangka dpt jgk sambutan..erm dtgla umah aku nnti raya..jgn malu2 tau..kang klu aku wt open house dtgla nnti..hihihi

mizh said...

hohoho~~
award bagi kat org yg cite psl mknn jek eh~~
taula ske mkn...
ehehehe~~

 

blogger templates | Make Money Online