Monday, June 30, 2008

:: weekend ::

Sabtu ngan ahad minggu ni mcm biase aku spent time ngan member2 n family setelah penat bekerja dr isnin hingga jumaat (keje ke aku ni) hahaha... hari sabtu aku lepak umah pakya coz aku nk repair laptop member aku.. die mintak tlg masukkan windows vista kat laptop die tp ade problem lak bile aku install vista.. so aku pun downgrade kan la jd xp.. tp byk keje la pulak coz driver yg ade sume utk windows vista.. terpakse la aku download satu2 driver.. tertekan gak aku dibuatnye.. maner xnye bile dh download driver ade la yg xblh gune.. adei.. apit ngan fitri ajak aku snap gambar kat putajaya pun xdpt follow..ni sume windows vista punye pasal.. sorie la apit n fitri , lain kali aku follow..aku nk jd anti windows vista la.. hahaha..

lepas settle laptop punye hal aku balik kajang.. dh 2hari aku xbalik umah kajang.. kul 11 mlm aku kuar gi alamanda coz dh janji ngan pakya, elmo, as, lyter,...(ramai sgt xlarat nak taip satu2).. nk tgk citer wanted.. tp diorang datang lagi awal coz gi karaoke dulu.. aku xdpt join coz ade keje dirumah.. best gak citer wanted tu.. ade angelina jolie memang la best.. byk action la citer tu.. kire xrugi la kalau korang gi tgk.. abis wayang aku terus balik umah coz ahad aku nk bgn pg2 gi antar ayah aku gi puduraya.

Ahad kul 8 pg aku gi anta ayah aku kat puduraya coz die nk balik kg kat penang.. die malas nk drive + minyak dh naik harge so ayah aku nak naik bas jer.. lagipun kalau naik bas ni blh releks ayah aku ckp la.. aku xpernah rase naik bas gi jln jauh2 nie.. teringin gak..

petang lepas zuhur aku gi mid valley lak temankan adik ngan mak aku shopping.. kire aku jd bodyguard la (tukang angkat barang sebenarnye) hahaha.. lame gak tak gi mid valley.. sempat gak gi the garden.. kire ni 2nd time la aku gi the garden.. parking hari ni xla susah sgt.. sebab xramai sgt org hari ni.. kat jusco mid valley terjumpe lak apit ngan ain.. diorang dtg nk makan laksa kat jusco.. kemain jauh dtg nk makan laksa.. ni mesti kes mengidam nie.. hahaha..

Lepas abis shopping aku teringin lak nk makan big apple donuts.. nk gi beli la kononnye.. tp smp jer kat depan kedai tu.. mak ai.. ramai nye org tgh beratur.. xlarat la pulak aku nk beratur panjang2 nie.. dh la letih berjalan.. so kempunan la aku..

mlm aku gi umah pakya.. nk layan final euro.. spain vs german.. mlm ni aku sokong spain coz ramai gak player liverpool dalam team spain..tahniah utk pakya n azwa coz team korang menang 1-0.. torres score.. player liverpool tu.. hehehe.. abis game aku xblh tido.. ni yg aku update blog ni.. hahaha.. esok sure tido lagi kat opis.. hahaha.. okies.. chaley oraley..

7 comments:

berto xxx said...

Having fun reading of your blog.


berto xxx

wawa said...

big apple nye donut tak besh!
aku stil prefer JCO..
so bila kamu nk blanjer lela ngan aku JCO? ^___^

yeah!! sib baik kamu sokong spain gak kan..
viva espana!

Afida Anuar said...

Eh yg baju biru, tudung biru tu mak ko ek ajis? yang seblah tu adik ko? kira ko gi teman depa shopping ari tu ko bwk kamera ko yang mantap tu la ek?? respek arr..:p

aziz said...

wa, upah aku sokong spain xde ker? hahaha.. bukan kamu ngan lela ker nk belanje aku j.co? :)

ya betul sangkaan mu fida.. tepat seklai... sepuluh markah utk anda..

wawa said...

alamak, lupa nak kasi upah kamu...
tolak gaji aku jer la jiz...
bole tak?
=P

aziz said...

kire kamu pun kasi aku seposen jer la ni sebagai upah??? hmm...

mohd nor syafiq said...

eh..pesal ko snap blkng gmba adik ko tuh...xnk knl kn kt kteorg ke??? hehhee....

 

blogger templates | Make Money Online