Wednesday, June 25, 2008

:: ice blended ::

Semalam pas balik keje aku gi sunway piramid.. lame gak aku xgi sane.. lame gak aku kat sunway piramid tu.. smp kedai dh nk tutup la.. pastu aku terase nk makan kat william.. aku order ayam ape ntah.. name pelik sgt.. terbelit gak aku nk menyebutnye.. ngan air ribena longan.. tp seperti biase la kalu makan kat william.. mesti xdpt nk abis kan.. maner taknye, penuh pinggan tu ngan makanan.. smp seluar aku pun rase mcm xmuat dh dibuatnye.. pas makan terus balik coz dh xlarat nk jalan2.. smp umah kul 12mlm..

smp umah aku lepak jap surf internet.. rase mcm nk hisap shisha la pulak..aku pun pegi la buat shisha flavour pisang.. ni kalau aku layan sorang mao nye weng kepale aku ni.. xlame tu pijo balik.. nasib baik, pijo ade.. blh la die layan shisha ngan aku..

Jam dh kul 1.15 pagi, tp mate xngantuk lagi.. ish busan gak rasenye.. tetibe aku teringin nk gi minum ice blended kat old town.. haha.. pg2 minum ice blended.. bagus2.. kul 2 pagi aku smp old town cyberjaya.. best lepak mlm2 kat old town ni.. rileks jer.. kalau korang nk layan blues dtg la sini mlm2.. hahaha.. lepak nye lepak tak sedar dh kul 3.15 pagi.. sok nk gi keje.. mao nye aku gi lambat opis esok nie.. hahaha.. tp memang aku la muke yg hari2 dtg lambat.. haha..

Sampai umah pakya ingatkn nk terus tido.. tp xleh la pulak tido.. nasib baik fitri xtido lagi.. blh la lepak jap ngan die.. kul 4.30 pagi br la aku tido.. moral of the storie, kalau nk gi william satu pinggan kongsi 2 org n kalau nk gi old town mlm2 jgn lupe ajak aku. hahaha.. ok chaley oraley..

7 comments:

miszacasian said...

mocha ice blended 1!!
=P

aziz said...

hahaha... jgn minum mocha.. mocha blh membuat kepala anda weng.. hahaha..

Afida Anuar said...

Memang muka ko je yang lambat masuk opis ajis. Sib baik DPN tak masuk lagi.

Eh ko duk sekali ngan pijo dah ke? bukan ko duk ngn parents ke? :D

sitizero said...

nak ikot g william.
nk mkn nasi goreng seafood.
huhu~
tp harus makan betige or berempat.
:)

Lyter Kaka said...

X AJAK LAGI!!!!!!!!!!!!!!!

aziz said...

aku merempat di umah pijo kekadang.. aku masih duk di umah parents..

ha nanti kite gi william ramai2.. tp fida blh makan setu pinggan sorang.. nampak je bdn kecik tp br ku tahu tahap permakananye.. hahaha...

lyter ko punye janji nk bawak aku gi makan abc kat shah alam yg best sgt ko ckp tu xbwk2 aku lagi.. maner janji ko.. wei pekene sup meletup jum.. lame xpekene..

Lyter Kaka said...

a'ah kan..btol gak kan..lupe..ari sabtu ni kite g jln2 kat tasik shah alam..bley amek gmbr cntk2 kat situ..kedai abc tu kat area tu je.. pastu ahad kite g r kdai sup meletup tu..xpn kite g bantai steambot kat sunway..layan beb...

 

blogger templates | Make Money Online