Thursday, June 12, 2008

:: Trip to pulau perhentian ::





trip gi pulau perhentian ni lyter n yaya yang arrange. ramai gak yg join. 22 org..kitorang gerak hari jumaat malam kul 1030.. smp besut kul 8 pagi.. smp2 kat besut kitorang cr temapt nk breakfast dulu.. dh kebulur masing2.. kul 10.30 kitorang naik bot.. smp kat pulau perhentian kul 12.. lambat sebab kitorang naik slow bot.. hahaha.. smp2 kat pulau perhentian terpegun gak kitorang tgk air laut kat pulau ni. jernih... nampak ikan.. nampak dasar.. perh... kul 1 kitorang check in. pas check in tido jap coz dh letih... pas bgn ptg tu kitorang gi makan n gi main bola tampar kat tepi pantai.. best2.. pas main bola tampar mandi laut pulak.. permandangan petang tu lawa.. yela kat pantai waktu petang matahari nk terbenam.. memang la lawa.. mlm tu kitorang buat bbq lak.. start dr kul 8 smp kul 12 mlm.. pastu lepak kat kedai tgk euro08.. hari kedua kul 9 pagi kitorang gi snorkling.. lawa giler.. ade penyu lak tu.. kitorang snorkling smp kul 12.. ptg tu pas bgn tido aku gi sambung balik snorkling tp kat ngan chalet jer.. dh gian snorkling gak aku ni.. mlm kitorang gi makan bbq kat kedai lak.. harge blh tahan la.. hari isnin kitorang balik.. otw balik singgah rantau panjang ngan umah apit dulu.. byk gak aku shopping kat rantau panjang.. ingat kan nk shopping sikit jer last2 terlebih sudah.. hahaha.. kitorang smp equine kul 1.30 pagi.. alhamdullilah sume selamat sampai..

p/s : aku gian nak snorkling lagi.. hahaha..

4 comments:

Lyter Kaka said...

pejo pon gian gak..ni dah soh aku cari pulau len lak..nak buat trip tahun dpn..tjungkit2 la korg dlm air mcm itik nnt..haha

aziz said...

ha jum!! aper lagi..

Lyter Kaka said...

gi fiji..lg best....


p/s: remove le word verification tu..ssh aku nk post..huhu

aziz said...

FIJI...FIJI..FIJI...

 

blogger templates | Make Money Online