Friday, June 27, 2008

:: QEDGE BBQ ::

Sebenarnye QEDGE nk plan gi bercuti kat tempat perlancongan tp disebabkan kemungkinan ade yg diantara geng2 QEDGE yg akan dihantar untuk ke projek jd kitorang decide buat BBQ jer.. Plan asal nk buat kat Tasik komuniti tetapi disebabkan banyak sgt procedure so kitorang terpakse cr tempat br.. Cari punye cari dpt la kat cyberia.. tu pun lepas apit,lily n hid dh pening cari tempat.. thanx to diorang.. tempat BBQ tu dekat ngan swimming pool.. lawa gak view die..

Kul 6.15 kitorang mule hidupkan api.. plan asal kul 6 tp sebab aku lambat dan arang ade kat aku so lambat sikit la mule.. maaf kan aku wahai kawan2 (ayat buat muke kesian) hahaha... wan n the geng sediakan bahagian makanan.. byk gak makanan td.. ayam, kerang, sosej, popia, dll...(byk sgt nk taip sume lagipun name pelik sgt.. agar2 michel jackson pun ade... hahaha.. pertama kali aku dgr..) keje aku hari ni hidupka bara ngan jd cameraman.. tp ari ni aku jd cameraman yg xbergaji.. hahaha..
Blh dikatakan semua ahli QEDGE dtg termasuk laila, aizat dan baanu..thanx korang coz dpt join bbq ni.. hanya beberapa org yg xdtg.. yg aku tau diana, y pei dan eei lin.. DPN ngan mouli pun xdpt join coz mouli balik india n DPN br smp kot kat m'sia.. mintak2 la esok DPN xmasuk lagi.. merdeka sikit.. hahaha.. aku tau sume geng2 QEDGE pun nk mcm tu gak.. :P

lebih kurang kul 10 kitorang kemas barang2.. masing2 dh xlarat nk makan.. byk makan gak makanan xabis.. so tapau utk makan kat opis esok.. sebelum balik sempat gak kitorang ambik gambar ramai2..

p/s : gambar dh upload kat photos link

8 comments:

Afida Anuar said...

Sekarang ni aku tak tau sape yang lagi semangat tulis blog. Ko ke aku??

Mantap la weh, balik penat2 sempat apdet blog. Siap cerita detail lak tu. Karangan yang mantap!

Keep on writing!..

LeLs said...

ajishe..
mane ayat yg selalu ko tulis dlm blog ko...??

'sakit lutut aku..'

ke ko tak sakit lutut semalam??
ngengenge...

=)

sitizero said...

nak tiru k.fida gk laa.
mantap!
:P

aziz said...

ha.. aku ambik kursus mengarang ari tu utk memantapkan lagi tahap karangan aku.. hahaha..

aku xsakit lutut la lela tp... hahaha... aku teringat kejadian di tempat kete smlm.. hahaha..

saizulhafiz said...

fida jeles dgn kita je.dia rs tergugat kita leh karang wpun penat.hah kami xnk tunjuk taring je..

ayt fida: Keep on writting! using notepad...aku tmbah cikit

Afida Anuar said...

Yea saizul..keep on writing!

Haha, aku takde la jeles..tak rasa tergugat langsung! Aku tetap aku..cheeewahh..

cuma aku memang amat kagum la. Semalam pun aku balik nak pikir wat ayat pung tak larat. Sib baik dah de lam draft. Setakat tekan 'publish' jek. hahaha. ni korang mmg mantap arr, pastu siap leh layan bola lak tu...

Apa pun.. Go...go Deutschland!:D

M@YaZ said...

isk .. takde sape tangkap gambar aku gaduh ke?? ampeh tul roha. Seb baik ade satu gambar dier melompat kat aku..

aziz said...

fida dh smp tahap cikgu bahasa malaysia dh.. maner blh kite lawan pit.. hahaha..

xsempat la nk ambik gambar ko gaduh ngan roha.. kejadian berlaku tanpa disedari.. paparazi xde mase kejadian..

 

blogger templates | Make Money Online