Monday, November 24, 2008

:: Water Ski ::

ha aku sudah kembali.. lame gak x buat entry baru.. ni sume disebabkan pc aku rosak.. byk gambar2 yg aku simpan dalam pc tu xdpt diselamatkan.. termasuk la gambar water ski kat putrajaya.. nasib baik gambar 2nd day aku tak transfer lagi dan masih dalam camera aku.. gambar 1st day water ski tu lawa2 tp sorie la xdpt nk share ngan korang sume sebab dh xde.. so aku share gambar 2nd day jer la ye..


p/s : apit ko tag aku tu nanti je la aku buat yer... hahahaha...

2 comments:

Afida Anuar said...

perghh yg gambar last sekali tu..ko ke ajis? aku tengok cam ko jek..eheh

diana said...

ajiz, ko nak tak gambo ko rempit kat opiz haitu? hehe

 

blogger templates | Make Money Online