Sunday, November 9, 2008

:: Nino & Nina ::

ha nino ngan nina ni name binatang peliharaan aku yg baru.. aku beli hari jumaat lepas mase gi downtown.. dah lame gak aku nak bela binatang ni tp asyik tertangguh jer nak beli.. last2 mlm tu aku nekad jer la beli.. dah alang2 bende depan mate.. nino ngan nina ni name penuh die El Nino ngan El Nina sebab diorang ni mcm ribut sikit.. kalau terlepas payah gak nak tangkap.. pernah gak terlepas sekor.. letih aku, hazim ngan lyter tangkap balik.. cipot(name kucing hazim) pun nk tlg tp cipot takut pulak.. hahaha.. Nino ni jantan.. Nina ni pulak betine.. kat bawah ni aku ade letak gambar nino ngan nina..


p/s : oren jum ajak lyter tgk citer P___ of S____ hahahaha..

10 comments:

nectarous said...

P___ of S____ tu movie apa? -- ahahahahha

aziz said...

ha tu hang kene tanye oren.. oren siap sedih giler tak jumpe poster citer tu kat downtown..

saizulhafiz said...

erk...jiwang la ni korg ek jalan2 downtown xajak aku.mrajuk dh :(

sweetdrugADDICT said...

cipot takot ngn hamster?

ahhh cipot dimanakah kegagahanmu???

*frust*

Lyter Kaka said...

tu r..pnakut tol cipot..igtkan dia nak pi tangkap hamster tu..rupa2nye dia melarikan diri..mencari port clear utk menyorok..haha

p/s: hamster tu aku yg plh tau..comelkan..hehe

Hafizzul Kamarudin said...

wah ajis...kat UPM pon bela hamster gak ngan cinta lama...ni mesti teringat cinta lama nih...sbb tu bela hamster balik...hahaha

Anonymous said...

aku tau P____ of S____ tuh ape...pirate of sarrabian...

aziz said...

apit -> dekat kot sabah ngan downtown..

maria -> ha tu la faktanye.. cipot takut ngan hamster.. lame2 dh jd geng ngan hamster tu dah..

lyter -> wei bile nk layan citer ________ ?

pijo -> uiks ini tiada kene mengena ngan yg hidup ataupun yg sudah mati..hahahaha...

Lyter Kaka said...

aku letak racun tikus kat hamster ko nnt br ko tau...hehheh

Akma said...

loh jis.....

comelnyer...hehe

 

blogger templates | Make Money Online