Friday, November 7, 2008

:: aku dan ayat ::

Aku bukan lah seorang yg pandai dalam menyusun ayat.. kalau korang tgk aku nye blog lebih byk gambar dr perkataan.. sebab aku xpandai nk main2 ngan ayat ni.. sebab tu gak mase sek dulu aku ambik lukisan kejuruteraan sebab aku xpayah nk buat ayat2.. just lukis pelan jer..


sebab tu gak aku ambik bidang komputer ni.. aku xminat ngan documentation.. sebab tu gak aku berenti jd HR setelah setahun berkerja coz pening kepale aku nk mengarang surat kasi kat org jer.. sekarang ni aku keje dalam bidang komputer ni.. tp aku still xdpt keje yg aku nk.. aku lebih suke buat coding sebab xpayah nak kene buat ayat2.. semuanye just coding..


so mintak maaf la kalau ayat aku kurang best dan blog aku ni byk ngan gambar jer.. sesungguhnye aku bukan la seorang yg pandai bermain ngan ayat..



p/s: hari ni hari jumaat(xde kene mengena pun)...

4 comments:

nhusna said...

mmg susah nk crk keje which suit our need..sementara dpt keje yg rilex ni, better enjoy dulu..nnt kalo masuk company lain, mayb dh x bole nk rilex2 dh..hehe

natni said...

ala pe2 pown kalo 'mengayat' musti kamu gheti kan? kan? kan?....

ngeee jgn mrh eyh ajisshu
^__________^

shy_wani said...

ehem..ehem...
tumpang lalu yer ajis~~~

Lyter Kaka said...

dah tu ko mengayat Maya guna coding ke?

 

blogger templates | Make Money Online