Wednesday, July 9, 2008

:: Sunday - Tuesday ::

Mlm ni susah tul aku nk tido.. walaupun badan agak letih main badminton td.. ni yg aku update blog nie.. ok kali ni aku nk citer aktiviti yg aku buat dr hari ahad smp selase..

Ahad (6/7/08) - hari ni aku gi taman burung ngan apit n ain.. saje nk test snap gambar haiwan lak.. sepatutnye fitri join gak tp sebab die xde lense zoom so die malas nk follow.. selalu ambik gambar permandangan jer.. kul 3 kitorang gerak dr SK.. agak lame aku tak gi taman burung ni.. last aku pegi mb aku masih sekolah rendah lagi.. lebih kurang kul 3.45 ptg kitorang smp tmn burung.. tiket rm13 kalau pakai jusco kad.. normal price rm15.. smp2 masing dh xsabar nk snap gambar burung2 yg ade kat situ.. bawah ni aku ade share gambar yg aku ambik..


lepas lebih kurang 2 jam 30 minit kat tmn burung tu dan kitorang pun dh letih menangkap gambar burung2 yg ade kat situ, kitorang pun gerak balik.. fuhh.. letih tul.. ni br tmn burung jer.. kalau gi tmn rama2, tmn bunga....hmm.. xtau la nak ckp mcm maner..

Isnin (7/7/08) - monday blues.. mcm biase gi keje ngan hati yg malas...

Selase (8/7/08) - gi keje agak awal .. hari ni mcm semalam xde buat aper2 pun kat opis.. buat target plan yg ntah ape2 ni ntah.. merepek betol la diorang ni.. bende ni pun nk kene buat ker.. ish2..

mlm kul 11 gi main badminton ngan pakya, as, pijo, apit, fitri, matshuk, jemey n lyter.. main kul 11 smp kul 12.. tp xpuas main sejam.. mao booking 2 jam dh penuh.. abis main lepak minum pastu terus balik.. ingatkan letih2 ni senang sikit nk tido tp xleh tido lak.. smp la mase aku update blog nie.. mao gi kire kambing xde pulak kambing area ni.. gambar kambing pun xde.. hahaha..

4 comments:

Afida Anuar said...

Target plan apa yang ko buat ajis? aku tatau pun?

Haha, aku sebagai opismate ko amat la memahami kemasukan lambat ko ke opis.ngeh ngeh ngeh...

sitizero said...

oits.suda kol 11 ini.
mana kamu?
huuu...~

aziz said...

hahaha... byk betol target plan aku fida.. ni nk target abiskan muvie pun xabis2 lagi.. hahaha..

hid aku dh ade kat opis.. tp opis no26 jln LP 3/7 seri kembangan.. hahaha...

wawa said...

woit! sempat agi reply comment~
ishk ishk..

org dh abis meeting pun kamu tak sampai² ofis agi...
nanti report kt abg blkg =P

 

blogger templates | Make Money Online