Friday, July 4, 2008

:: Iklan ::

Kali ni aku post khas diatas permintaan aro.. dah dua hari die suh aku letak gambar kete die dlm blog aku.. semalam lepas balik keje aku terus ambik gambar kete die utk diupload kat blog aku ni.. kat bawah ni gambar kete die..

- ni gambar myvi aro yg diambil dr bilik die -


- myvi aku dan myvi aro -

Sport rim yg kat kete aro tu utk dijual. Harge blh dirunding. Die sekarang buat bisness spare part kete.. saper2 yg nk cr spare part kete blh la contact die.. ha luper lak.. selain bisness spare part kete die ade buat bisness keropok ikan gak. saper2 yg mengidam ker or nk makan keropok ikan blh la contact die gak.. ini terengganu mari..

Aku ni dh mcm buat iklan lak utk org.. ni nk kene charge aro nie.. kalau bisness dh maju jgn lupe blanje aku aro.. hahaha..

9 comments:

Afida Anuar said...

Nape aku tngok myvi Aro lagi mantap dari Myvi ko ajis? hihi

Aro ni orang ganu ke? leh bawak kopok dari ganu lagi tu. Kopok losong ek?

M@YaZ said...

Agho Mustafa ..

Seorang kaki buli dan penarik kereta yang tak bayar.

aro, gila "lawa" rim ko. ;)

hah .. kepok tu kepok losong ka kepok kering tu (yang timbang2 ape jadah tu?)

azie said...

kopok ganu??
best2..ti aku nak 2 bungkus..ajis bayarkan ek..

aziz said...

kete aro ade spot rim.. aku xde.. tu yg nampak lagi mantap.. xpe2 nanti ade rezki lebih aku bg mantap gak.. hahaha

ha tu aro kene jawab jat.. aku xtau kopok aper..

aku lak kene bayar azie.. ko nk mencekik aku yg kene bayar.. smp 2 bungkus lak tu.. xpadan ngan badan kecik.. hahahah

aRo said...

owh..kepok keping jer..ada ikan ada udang..kepok lekor segera pon ada sebenarya tp aku malas nk amek susah kena letak lam peti huhu....
isk isk isk asal kepok je mesti org cakap kepok losong hohoho.. apa yg best stg losong tuh,femes pada nama ajer..ini kepok marang,
baik punya..!!!
yg selebeynya lu pikir la sendiri..!!wakakakaka...

jis...ko mmg abg iparku yg terbaik sbb sudi meletakkan gambar kete aku lam blog ko yg x seberapa indah ini hohohoho..jgn marah bang,eh jis ehehehe...

aziz said...

aku sepak lak aro ni laju2 kang..

hunnyBie said...

comment special for ajis n aro...

utk memantap kan lagi kete korg kan..pe kate korang tampal sticker SATYAM beso2 kat bonet depan..fuh tabik spring oo..kan kete rasmi satyam tu.. =P rase mcm match pulak logo satyam kalo letak atas bonet kn..sure masuk parking satyam kat VIP.. =D gurau jer...

sitizero said...

nak join myvi kaler putih nye club.
ehehe.

aziz said...

hahaha.. tu la aku ade terpk gak nak buat mcm tu.. buat kat bonet depan ngan belah kiri n kanan.. fuhh mesti presenjit beli kete myvi gak pastu.. hahaha....

ok hid.. mari join club myvi kaler putih.. meramaikan ahli myvi satyam.. pasni sape2 nk beli kete beli myvi warne putih jer... hahaha...

 

blogger templates | Make Money Online