Thursday, August 6, 2009

:: Good Bye & Welcome ::

Good bye Xabi Alonso..

Welcome Alberto Aquilani!!


Dengan perginye xabi alonso ke real madrid player liverpool yang bermain utk final Champion league 2005 kini hanya tinggal 2 org.. Steven Gerard n Carragher.. siot betol la real madrid.. sume player korang nk beli.. apesal xbeli amri yahya sekali? die score 2 bijik tu lawan MU.. khalid jamlus korang xnak beli jugak ke? pasni kalau Manuel Pellegrini tu bace blog aku mesti die bukak google pastu search name amri yahya ngan khalid jamlus.. kalau real madrid xmenang cup tahun ni abisla korang.. dgn player n manager kene jual balik.. tp raul dgn casillas tetap xkan kene jual.. tunggu diorang dh xblh nk sepak bola br blh kuar dr real madrid..

p/s: ferguson yg lu xpuas ati ngan liverpool apesal? duk diam kunyah chewgum ko tu cukupla..


6 comments:

natni said...

org ok je dgn madghid tuh tp sjk die bli ade sorg tuh.. trus rs cm tapapeta... sumer player die nk bli duh!

v wait n c la
xsaba rsnyer
O_o

nhy said...

ajiz, dh xde gmbr lain ke nk guna utk aquilani tu? x psl je pose mcm butterfly-hands. apakah la. . (+_+)

madrid mmg nk kena lepuk. end of story. (barca, tlgla menang lg nxt season!)

psl SAF, ni mesti psl komen yg dia lg risaukn chelsea drpd liv semlm ek, huhu. . normal la tu, SAF vs rafa -- nk start season dh ni kn, mcm x biasa~ (^-^)v

aziz said...

intan - ok, kite tgk ape jd ngan real madrid nanti.. jd hancus kot..

nisah - haha.. saje ambik gambar butterfly tu.. khas utk baanu.. walaupun seakan-akan anelka nye trademark.. kalau nk lepuk manager real madrid tu ajak sekali k.. nk join gak..

Lyter said...

sumenye sbb nak main ngn aku kt real..haha..

p/s: ferguson kunyah chewing gum..benitez asek salin nota..

Hafizzul Kamarudin said...

Wenger korek idung...

agHoo said...

k rajagopal korek gigi

 

blogger templates | Make Money Online