Thursday, July 16, 2009

:: Malaysia VS Brazil final world cup ::

Mase aku darjah 6 aku ade beli magazine world cup.. mase tu tahun 1994.. world cup kat USA.. mase tu la br org2 kat USA tu br tau pasal bola sepak ni.. mase tu Ruud Gullit , Bebeto ngan Roberto Baggio pun main lagi..Ronaldo(brazil) mase tu pun kurus lagi.. mase tu final Italy vs Brazil.. Italy kalah sepakan penalti.. Roberto Baggio sepak penalti last sekali xmasuk.. melayang tinggi..sayang giler... world cup tu jugak Escoba defender Colombia kene tembak mati lepas gol sendiri..


Ape yg aku ingat lagi smp sekarang dlm magazine tu muke surat last sekali.. ade gambar karton.. Malaysia vs Brazil world cup 2020.. malaysia menang 1-0.. tp blh ke Malaysia masuk world cup dan kalahkan Brazil kalau diikutkan tahap bola sepak kat negara kite sekarang ni? hhmm....

p/s: dh lebih 2 tahun aku x pakai boot adidas f30 aku..

5 comments:

baanu said...

msia VS siam pun kalah ajiz...

nanti jd mcm shaolin soccer pulak..

tiap2 minit ada gol pulak belah brazil!!

natni said...

aish wat simpan dlm mimpi jela..
lwn negara kejiranan pon cm dot3..

*ajishu*
hebat r dajah enam punye memori psl bola kuat gler, huhuhu..truskn amek ubat heh jgn miss tau XD

saizulhafiz said...

pelik..bukan musim piala dunia pn..hahhaha

aziz said...

baanu - 2bijik setiap minit kot...haha..

intan - ha hebatkan..

apit - musim buah...

baanu said...

tahu takpa..

 

blogger templates | Make Money Online