Saturday, August 22, 2009

:: 1st day pose ::

hari ni 1st day pose.. aku teringat 1st day pose tahun 2004.. mase tu aku 1 sem kat upm.. kire 1st time nk buke pose kat upm la ni... org ckp kat bazar ramadhan serdang byk makanan.. so aku pun plan la mao gi bazar tu petang tu... gi sorang xde feel.. aku ajak la aro .. aku tgk muke die pun tau die xde makanan lagi mase tu.. petang sikit gerak... gi naik moto je.. zaman belajar la katakan.. sekarang ni pun gi keje still naik moto.. hahaha.. smp2 kat bazar parking moto.. pastu aku tgk apesal bazar ni byk kedai yg dh nak tutup.. wei jgn mcm ni.. aku xbeli makanan nk buke pose lg ni.. xpe2.. perjuangan perlu diteruskan.. aku ngan aro pun keliling bazar tu gak nk sedapkan hati mane tau ade makanan yg blh dibeli lg.. tp sume tu hanye sia2... hmmm... takpe2 try cr kat tempat lain.. br start moto.. hujan lebat lak turun.. terpakse la berteduh kat depan 7eleven dekat ngan kedai mamak maulana lame... sekali tgk jam waktu buke pose pun tibe.. aku masuk 7eleven beli roti gardenia 50sen air kotak satu.. petang tu aku buke pose depan 7eleven dgn roti sebungkus + air kotak satu + rokok marlboro light 14... memang best 1st day buke pose kat upm ni..

4 comments:

saizulhafiz said...

time tu rambut pjg g...hahhaa

ReeBeLLe said...

rokok membahayakan kesihatan.

aziz said...

apit - isu perkauman betol..

reen - hahaha... tu dulu la...

shy_wani said...

weih..aku, maya n beberapa kwn lain pon penah gak stuck pose dlm kete first day pose. kalo xsilap kat bazar ramadhan kat padang tuh. iskh3..kalo tau ko ade kat 7evelen leh join rokok sekaki..

 

blogger templates | Make Money Online