Thursday, August 13, 2009

:: kereta yg bangang ::

smlm otw balik keje.. mcm biase la aku bawak.. rileks je.. walaupun org2 lain yg bawak kete sume mesti tgh maki hamun sebab sangkut dlm jem.. padan muke korang.. sape suh bawak kete.. aku naik moto dgn hati yg tenang je.. tgh layan2 ape nk buat balik keje ni tetibe kete dr belah kanan sekali dgn xbg signalnye dgn buat muke kerek mintak penumbuknye memotong ke line sebelah kiri.. nasib baik aku xlanggar.. pastu blh lak xmintak maaf langsung.. cileke punye tuan kete.. ko xbelajar memandu ke.. ke kete ko memang special sikit sebab xde signal.. kalau aku xsempat break habis2 tu maonye aku dh terbang atas kete ko.. mengundang kemarahan betol.. br setakat pakai kete nk belagak.. belom pakai kapal terbang lagi.. dgn sepantas kilat aku memulas trotal motor aku.. tau2 je dh belakang kete tu.. aku hon la kuat2... kalau die berenti aku berenti.. takut lak die nk berenti.. xpuas ati aku pegi sebelah die.. aku pandang mamat tu tp die terus toleh pandang tempat lain.. memang muke die dh ade cop" tolong la sepak muke aku puas2"... hish.. lain kali kalau kete tu ade signal bg la signal.. buat penat je engineer tu buat signal.. ko ingat ko duk kat indonesia ape.. kalau kat sane ye la ko xyah bg signal..

5 comments:

nhy said...

'cop" tolong la sepak muke aku puas2"'

erk, mcm prnh jumpa je~

lenkali jumpa panggil sama ek ~ entah2 same person kot ni. . =s

miss said...

"...xpuas ati aku pegi sebelah die.. aku pandang mamat tu tp die terus toleh pandang tempat lain.."

ko ni mesti pandang die pastu ko senyum kn? mesti r die takot pastu pandang tempat len.. ape ke gile mamat ni senyum kt aku... gay kot... hahahaha....

Afida Anuar said...

hehehe..aku setuju ngn ina...

mebe sbb ko tak nampak mcm nk mrah kut..pasai tu dia pandang tempat lain...erkkkk...

lain kali serius tau!

ReeBeLLe said...

hahah btol tu ina.. tak pon mamat tu cuak.. igt ajis nak ngorat dia..

"stalker mane yg kejar aku ni.. siap hon2.. sengih semacam plak tu"..

aziz said...

gile ape nk senyum kat mamat tu.. die tgh cuak la tu..

 

blogger templates | Make Money Online