Tuesday, August 11, 2009

:: Pramugari ::

jam sudah kul 5.30 ptg.. aku tekan kat perkataan start kat monitor aku tu dan aku pilih shut down.. xde mase aku nk keje lebih mase.. sambar kunci motor ngan wallet.. aku turun tangga rikey line tgk line clear ke x nk balik.. tp selalu clear la.. cume br 2 kali aku kene ikut pintu lain nk balik.. jalan kaki sikit sambil tgk mat2 despatch tgk lepak2 kat tepi br hantar surat kat bangunan sebelah.. memang dh jd port diorang lepak situ sebab nk usha awek2 bangunan tu kuar opis.. kalau x xkan sanggup duk situ tiap2 ptg.. lantak korang la.. aku jln kaki gi kat motor.. aku parking lagend aku agak tersorok.. belakang tangki air warne merah.. sebab port tu agak sesuai utk cover line kalau aku dtg lambat.. aku start engine motor aku.. sementara tunggu engine panas aku tgk la org lalu lalang balik keje.. tgh layan tgk org lalu lalang, lalu lak sorang pramugari ni.. pakai tudung, bagus... tetibe aku rase mcm ade yg x kene lak.. bab pakai tudung tu dh ok la.. tp bile tgk balik, awek tu punye kain bj kebaye pramugari tu terbelah sampai peha.. die jalan langkah xingat punye.. macam org nk berlari..mcm saje mao tunjuk peha pulak.. mao nye aku gi kat sebelah die ckp "apesal x pakai mini skirt ngan tudung je.." ok x kalau aku ckp mcm rase2nye..

6 comments:

miss said...

eh oke sgt2 lah tu ajis.. blk ni ckp r... hahaha...

Hafizzul Kamarudin said...

Arrrgghhh...apsal lu tak tangkap gambar!!!

aziz said...

ina - ok nanti aku ckp..

pijo - kul 530 duk kat tangki merah.. mesti pramugari tu lalu..

natni said...

cpt gler hapdet skrg...
sbb tsorokla kot org tuh amek
da lm riki gmknyer

aziz said...

ape gunenye teknologi intan kalau tidak digunakan.. hahaha..

ReeBeLLe said...

last week aku gi opis bpk aku.. otw nak kuar nampak pompuan pakai tudung gak.. jln kaki.. pakai suar yg labuhnye bawah skit dr lutut.. hmmmmm.. seblom pijo tanye nape aku tak tangkap gamba.. meh aku jawab.. mmg aku nak tangkap.. tp kete aku terlaju plak.. so tak sempat nak kuar camera.. heheh

 

blogger templates | Make Money Online