Wednesday, October 29, 2008

:: Selamat Pagi ::

Setelah seminggu sibuk ngan persiapan perkahwinan kakak aku, hari ni br sempat aku nk update blog ni. terime kaseh kepada kawan2 yg datang kemajlis perkahwinan kakak aku.

Sebenarnye xde ape pun mao update cume hari ni aku bgn agak awal.. xtau mao buat ape.. mao gi opis awal sgt.. br kul 7.. semangat giler kalau aku gi opis awal2 mcm ni.. mengalahkan guard kat cs la pulak..

Mlm td gi main badminton kat putrajaya, booking kul 10-11.. tp main smp kul 12.. kire main free la 1jam.. terime kaseh kepade penjage dewan kat situ coz bg main lebih mase.. lain kali blh lagi kot.. hahaha..

kepade reen, terime kaseh la kerana tag aku.. nanti2 la aku buat.. aku maseh dalam mood malas.. hahaha.. kalau aku xbuat blh x? hahaha..

Song for today : Jonas brothers - lovebug

5 comments:

azie said...

ko lupe nak mention la..
azie yg amek gambar ni..
time kaseh azie..hehee

Lyter Kaka said...

kalah je ko..tensen aku..maya dtg,trus xley focus..hehe..

LeLs said...

tak ajak pun g men badminton..

=(

aziz said...

azie -> ha terime kaseh azie...

lyter -> aku ker?

lela -> maner ade gi main badminton.. gi swimming la..

ReeBeLLe said...

mane bole tak buat.. almost sumeorg dlm kampeni XXXXX ni yg ade blog da buat.. hahaha ko jgn bg malu kampeni kite ok!

 

blogger templates | Make Money Online