Thursday, October 30, 2008

:: maksud bosan ::

Bosan :

- duduk di opis mengadap pc dr datang sampai balik keje
- datang ke opis membuat bende yg same setiap hari
- datang ke opis tanpa membuat sebarang keje
- membace blog dari datang sampai balik keje
- anda sudah tgk sume muvie yang terkini
- self study 9 jam sehari.........

aku sudah bosan...

7 comments:

baanu said...

betul betul betul..
bosan bosan bosan betul...

Afida Anuar said...

ajishe? apa itu bosan? x paham lagi ni..ekekekkekeke

ReeBeLLe said...

jom cari keje len.. aku pon bosaaaannn...

M@YaZ said...

reen cakap tgk muka aku pun dah busan :p

Lyter Kaka said...

haa..elok r tu kalo xde kje..bley tlg aku cr orang nk men ftsl mlm sok..bley r..bler r..aku tb2 jd bz lak ni..hehehe

azie said...

aku pun join bosan..
da 2 minggu buat2 bz sbb xleh tgk movie,xleh kuar jalan2,ngadap pc je..
best xda keje tapi rasa bosan la plak..huuu~

aziz said...

baanu -> betul betul betul bosan bosan bosan..

fida -> cube bukak kamus m/s 51.. mesti ade..

reen -> jom.. kat shell ade kosong.. kat shell SK tu.. mao?

ijat -> br tgk muke ko sorang je tu jat.. belum tgk muke sume org kat CS tu..

lyter -> ko suh aku cr org ko ingat aku ni ah long ka..?

azie -> ko ponteng sekolah ker?

 

blogger templates | Make Money Online