Friday, October 31, 2008

:: aku di tag ::

Aku telah di tag oleh reen.. disebabkan aku nye mood rajin dh mai so aku buat la..


1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

- camera 400d aku.. busan kalau bende ni xde.

- handphone.. mesti dibawa kemana saje..

- wallet.. nk letak ic ngan lessen.. duit kadang2 jer ade.. hahaha..

- pc.. mao edit gambar..


2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?

- mee rebus kat taman warisan.. tp hari ni kuah die cair sikit..


3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?

- kat dalam stadium anfield(Liverpool punye stadium) blh ker? Kalau xblh pun dapat kat taman pun jadilah? Tp jgn la kasi taman permainan kanak2..


4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?

- ape punye soklan la.. kalau dh ade hubungan tu mesti la nak sampai bile2.. ayo.. itu pun mao tanye ka?


5. Adakah anda sedang di lamun cinta?

- :)


6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?


-hmm…xingat.. next question plz..


7. Namakan buku terakhir yang anda beli?

-reader’s digest


8. Apakah nama penuh anda?

- steven gerrard.. ha dah tau lagi mao tanye..


9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?

- dua2 aku senang.. syg woo dua2..


10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

- xblh nk pk sekarang…


11. Christina atau Britney?

- dua2 aku xlayan…


12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?

- jawapan jujur..x (xdiberi kesempatan utk membasuh)


13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?

- Disneyland.. plan mao gi tahun depan tp xjd diatas sebab2 yg tertentu


14. Pelukan atau ciuman?

- ?


15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda

- tuan kepada oc

- ade kete kelise

- keje kat company XXXXXX

- umur die ngan aku xjauh beza.. tua gak die tu

- gf member aku..


16. 8 perkara yang amat saya gilai

- tangkap gambar

- tgk movie

- shopping

- edit gambar

- futsal

- tgk tv series

- makan

- tidozzzz…..


17. 8 perkataan yang sering di ucapkan

- salam

- okies..

- hai…

- allo…

- oooo….

- ha…

- aku sepak ko laju2..

- padia?


18. 8 buah buku yang paling terbaru di baca (magazines also can?)
- kalau tukar soklan ni jd 8 jenis masakan yg paling terbaru anda makan blh?


19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali

- aku rase byk lagu kot aku dgr berulang kali coz kat radio tu mesti la dj tu pasang lagu yg same jer selalu..


20. 8 perkara saya pelajari tahun lalu

- belajar mengira..

1

2

3

4

5

6

7

8

Ok cukup 8 dh..


21. Mangsa tag seterusnya

- org yg tgh bace ni dan die xpernah buat lagi bende ni…

5 comments:

ReeBeLLe said...

at last.. ko buat jugak. hehehe

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?

- :)


wahhh!!!

Afida Anuar said...

Part kawin kt taman permainan kanak2 tu aku x leh tahan..heeeeee

aziz said...

reen -> senyum tu satu sedekah.. :)

fida -> ko nk buat kat taman permainan kanak2 ker? huhuhu..

baanu said...

sy pun nak tanya pasal Q no.5..

apa inie ajiz.. jawap dgn senyuman je ke??

LeLs said...

adakah anda sedang di lamun cinta??

:(

oke??

 

blogger templates | Make Money Online