Monday, October 6, 2008

:: Proton Wira Baru ::

Proton Wira baru ni aku nampak mase on the way gi KL mase bulan pose.. terkejut gak aku mule2 tgk sebab proton kuar model br proton wira ni senyap2 jer.. marketing xbgs betol la proton.. model ni totally beza dgn model sebelum ni.. harge die pun aku xtau bp..

10 comments:

Hafizzul Kamarudin said...

ni mesti ko tgh high ni ajis...

stock market investor said...

wow, very special, i like it.

Lyter Kaka said...

wira convert tu..

Faiz said...

Ko shoot gambar ni sambil sedut tepung ke ape? mane leh proton wira mcm ni... weh sorry tak reply smlm...aku kat dlm bar tak dgr... no.9 terbaik!!!

Liverpool 3 Man City (team kaya) 2

aziz said...

pijo -> mase tu bln pose maner blh high..

lyter -> aku rase pun wira convert ni.. nanti aku nk convert waja jd mcm ni gak la

faiz -> maner blh beb sedut tepung..mak aku nk buat kek nanti xde tepung kang.. hahaha.. Yeay!! torres!!

sitizero said...

hahahahah~

-reha- said...

uiks...special beno product proton kali ni...kelako lah!!hahaha

LeLs said...

wira SE kot nih..

gempak2..

warna laen ade tak??

pink ke??

ngengenge~

aziz said...

hid -> hahahaha gak...

reha -> ha ni wira SE ni.. try la gi showroom proton..

lela -> warne pink xde la.. ade satu kaler jer.. kalau nk ko beli ko cat warne pink sendiri(macam ko buat kat BGN 400 tu)

Qilahlala said...

klakar gila wira macam ni ek... ?? i rasa pun convert nie..

 

blogger templates | Make Money Online