Tuesday, January 27, 2009

:: Ikea ::

Hari ni bgn tido jer mak aku ajak gi ikea die nk beli barang.. aku pun follow jer la lagipun xde ape plan ari ni..lgpun aku pun nk cr barang utk bilik aku.. smp ikea lebih kurang kul 1230 tgh hari.. kul 430 br abis shopping..

Tgk barang punye pasal masing2 lupe nk makan.. dah abis shopping br rase lapar.. singgah makan jap kat Seri Penang..


Smp2 umah terus pasang barang2 yang aku beli.. Aku rase aku nye brg lagi byk dr mak aku.. hahaha.. padahal mak aku yg nk shopping..


Antara brg2 yg aku beli..

6 comments:

Lyter said...

time kasih la..susah2 je belikan utk aku..bila nak anta ke umah aku tu?

azie said...

haa..lampu tu antar kat umah aku ye..time kasih~

ReeBeLLe said...

haa jam tu aku punye kan?? thankss.. nnt plis deliver sampai umah ek..

aziz said...

lyter, azie n Reen -> aku ade beli utk korang.. aku dh suh org ikea anta.. tunggu jer la.. kalau xsampai tu diorang sesat la tu..

saizulhafiz said...

aku xnk meja, aku xnk jam,aku xnk lampu..aku nk kad kredit lebih ada x??

aziz said...

apit -> mao gi maner ngan kad kredit? hahaha...

 

blogger templates | Make Money Online