Tuesday, May 12, 2009

:: Tinted kan diri anda di Pulau Tioman ::

aku br balik dr pulau tioman.. pergi tinted kan badan sambil menenangkan kepale dr pk pasal keje..berhasil gak aku tinted kan badan aku ni..(mcm org putih konon2..) mane taknye.. lepas check in je gi makan pastu terus gi sewa peralatan nk gi snorkeling.. pastu terus gi snorkeling sambil bermain2 ngan ikan warne mcm ais krim padle pop(xtau betol ke xaku eja ni... ais krim kat situ mahal siot.. mat kool RM2.. 2kali ganda dr sini).

Mlm kat situ agak happening la smp kadang2 aku pun pening.. hahaha.. rase mcm kat kl pun ade gak time mlm.. kalau sesiapa kaki karaoke tu kat situ pun ade gak tempat karaoke.. blh karaoke smp kul 12tgh mlm.. pastu geng2 tuan punye karaoke tu lak memekak smp ntah pukul berape ntah.. satu pulau blh dgr suare diorang.. tp aku xkaraoke la.. aku gi layan bola.. mao tgk Man U kalah mlm tu tp xkalah gak.. siot betol Man U..xpe2 pasni kalah la tu... takziah utk peminat arsenal kerana kalah ngan chelsea.. tp liverpool tetap menang.. gerard score lak tu.. hahaha..

ok sambung citer pulau tioman.. kali ni chalet tempat kitorang tido tu permandangan die cantik la sebab kalau bgn pagi tu kalau malas nk mandi kat bilik air blh terus terjun dr beranda chalet tu je kalau nk mandi air laut.. siap blh tangkap ketam lagi depan bilik.. kalau korang berani la.. tp aku xtau la ketam tu blh makan ke x.. satu bilik kitorang share 4 org.. memang selesa la tido..

kalau sesiape yg nk gi pasni kalau nk shopping tu jgn la shopping kat pulau.. gi shopping kat jeti jer.. kat pulau harge lg mahal dr jeti.. kat jeti pilihan lagi byk la...

kalau mao tgk gambar gi tgk kat link ni.. hari pertama, kedua dan ketiga.

p/s : br aku tau transformer berasal dr Johor.. serius aku xtipu.. aku nampak kilang die.. kalau xcaye tanye oren ngan matshuk.. jgn tanye supi sebab die tido time tu..

4 comments:

saizulhafiz said...

ada jgak gmbr aku...hehehe susahnya menjadi photographer ni

Lyter said...

tintedkan diri kat redang pulak tahun dpn..

ReeBeLLe said...

wuuu.. menarek2.. since snorkeling kat perhentian lg best.. soo tak jeles sgt aa.. skit2 jek.. huhu

aziz said...

apit -> kite senasib.. hahaha..

lyter -> okeh..ha kali ni tinted 90% pulak..

reen -> haha.. jeles gak la tu

 

blogger templates | Make Money Online