Tuesday, May 26, 2009

:: Pemain bola kah mamat ni? ::

Aku memang ade masalah betol dengan mamat ni.. aku tgk muke die pun dh sakit hati.. aku rase byk2 player bola mamat ni la yg paling byk berlakon dia atas padang dr main bola.. aku rase die lg elok masuk kelas tarian cikgu jasmin pastu gi menari atas padang.. pantang org rampas bola dr die, mulalah nak nangis sambil hentak2 kaki.. pastu ngadu kat pengadil.. pengadil pun dh malas nk layan mamat ni.. kadang2 perangai mengalahkan perempuan.. kalau aku jd pengadil aku kasi jer kad merah sebab sakit hati tgk muke die..kalau die dgn drogba menari atas padang memang pasangan menari yg secocok..

7 comments:

azie said...

betul betul..nasib baik bf aku(waKAKA) tak poyo cam mamat ni..
:)

Afida Anuar said...

:P

saizulhafiz said...

erk...aku pn ada mslh hati dgn mamat tu.sib baik thn depan xneok dia menari ats pdg ah...gay la sapa minat dia.hahaha

Hafeez N. said...

aku sbgai die hard fan MU pon turut sama tk suka personaliti mamat neh..'seni habess'.tp bila dia score gol kire oraitla..yg len2 tak leh blah.haha..

aziz said...

azie -> bf ko yg maner? hahaha...

fida -> marah ka?

apit -> pasangan gay sape la yg malang tu..

unicorn said...

aku pun turut same menyampah..huh

Lyter said...

kalo aku jd ref,aku yg dive dpn dia..
haha...

eleh,azie tu ntah knl ke x sp pemain bola tu..men ckp jek...

ajis,jom bet danhil 14..ada bran?
*(aku barca)hehe

 

blogger templates | Make Money Online