Friday, May 22, 2009

:: Aku bukan diriku ::

Smlm aku terase nk gi keje ngan berpakaian agak kemas. Ntah ape mood aku tetibe nk pakai mcm ni.


Tp aku hanye dpt bertahan smp ke tgh hari sahaja... sebab aku terase rimas dan aku bukan lah seperti Jamal Abdillah utk berpakaian seperti ni.. Aku rase Amy Search lagi cool...sebab tu aku pun kembali ke diriku yg sebenar..


Kalau la Amy search ajak aku lepak brfst pg2 ni.. aku tgh lapar ni..

4 comments:

pestisid said...

ni kat surau kan? hahhaa.

aziz said...

100 markah utk anda

Faiz said...

ke surau jugak kau akhirnya... amin

aziz said...

siot betol... hahaha...

 

blogger templates | Make Money Online