Friday, March 6, 2009

:: Penang & Kedah ::

27/2/09 - 1/3/09 (Penang & Kedah)

Tujuan ke Kedah : Gi kenduri kawen Chemun...



Ni gambar homestay yg kitorang tido kat kedah..


Gambar kat kenduri kawen chemun...

Lepas gi kenduri kawen kitorang gerak gi penang.. naik feri... ni gambar dalam feri..

Lepak padang kota pekena pasembor(tp aku xmakan), laksa, kerang bakar, mee udang, char koew teow...

Lepak Gurney.. ambik angin pantai...

Pastu gerak batu feringgi... gi shopping..tp gambar xsempat ambik.. lepas shopping gi lepak minum kat cafe kat tepi pantai...

Pastu balik homestay balik... 1/3/09 gerak balik kl....

p/s : next destination?

12 comments:

Mr Asrul said...

final destination...

azie said...

mari ke cameron plak!

Lyter said...

cameron!!!

ReeBeLLe said...

disneylanddddd!!!

azie said...

hohoo..aku pon nk sokong g disneyland..hehehee

dinofx said...

Liverpool.... hehe... Lan maybe datang April ni... tgk Liverpool vs Arsenal 19th April... wei apasal baju yg kau pakai tu macam sama je eh?

aziz said...

as -> final destination komuter ker STAR?

azie & lyter -> cameron dekat sgt... Sg. balak la jum..

reen n azie -> jom.. korang belanje...

faiz -> peh.. byk duit mamat tu.. sama ka? hahahaha....

Faiz said...

Air Asia X kan dah ade gi UK... RM2100 pergi balik... dtg sini duduk rumah aku... free...makan minum aku sponsor... tiket match dalam RM250... so everything plus dgn nak shopping sikit RM3500 mmg ok sgt la...hehe...

baju tu aku ingat lagi dowwhhh.... takpe...since aku takde kat malaya.. kau boleh pakai baju tu..

aziz said...

faiz -> hahaha.. aku tak perasan baju tu sama ngan ko.... xpe2 ko balik m'sia 5 tahun lagi... hahaha... wei ko jgn bg Lan makan biskut jer nanti.. sian lak die..

-fa- said...

ajis....canteeekk arr gamba2 yg ko snap...dh makin maju ko skang...

LeLs said...

cantik gambar ko edit..

ala pro sudah..

yang penting..aku sukaa...!!!

sebab banyak gambar aku..hooyeehh...

p/s : gambar2 ko dah bagi pada maya tak??nak semua2 yang kat kenduri chemun..huhu~

mohdfazli said...

good presentation, best dh abih study pun masih ramai geng2 leh set prog,..
Ajid, argho tu bila turn dia plak,..

 

blogger templates | Make Money Online