Thursday, March 5, 2009

:: Awalnye...::

Apabila seorang pekerja yg selalu waktu bekerja bermula kul 11pg tetapi datang ke opis pukul 9 pg..

reaksi drpd guard : sambil dgn muka xpercaye tgk pekerja tu dtg awal "Eh.. ko biar betol.. baru kul 9.. selalu kul 11.. ko mimpi ker ke xsihat ni dtg awal.. balik nanti aku nk tulis dalam diari ko dtg awal ari ni"

antara reaksi dari rakan seopis :
"eh ko demam ker datang awal ni?"
"wah awal nye..."
"kenape ko datang awal?"
"mcm xcaye jer ko dtg awal.."

p/s :
- tu la sebabnye aku xnk dtg awal ke opis.. nanti kene jawab byk soklan...
- entry pasal penang & kedah nanti aku update.. gambar kawen chemun xdpt nk edit lagi..

12 comments:

Afida Anuar said...

hahahha....

aku rasa kan...aku rasa kan...
argh abaikan..

leh nominate ko jd pekerja yang berjaya nih sbb datang awal..eheh

:.Yus.: said...

hahaha..bhs tul la kol jis...disaat org len berusaha utk xnk dtg..ko blh plak dtg awal..

bravo bro!

pestisid said...

weh2 arini aku smpai 8.50.
guard tu pun sound gak,

'aik..awal arini kak!'.

so bermule esok, aku masuk lambat la sbb dtg awl kene tegur lak hahaha.

aziz said...

fida -> ha nominate aku utk pekerja cemerlang hari ni.. hahaha..

Yus -> Hr ni aku nk jd pekerja yg berdisplin.. ahaks..


Lisa -> ha tu la.. lain kali kite jgn dtg awal lagi.. xpun xyah dtg..

LeLs said...

bukan main lagi dtg awal yek..

azam baru lah ni..??

baguss....

teruskan usaha anda lah yek..!!

erk?

pestisid said...

tiru cam rin die x dtg arini. ahak
mesti guard langsung x tegur.
ehehehe.

inTan_suNShine said...

aku mmg xbraper nk eran gak ler..tp sebok2 kan diri join depa2 nih...menyoal keawalan ko tu~..hikhik

aku rs aku tau kot reason ko dtg awal... :P

aziz said...

lela -> ni bukan azam br.. tp cik muhammad azam.. azam dr tahun 2007 kot.. hahaha..

lisa -> ha tu la.. aku rase kite kene tiru mcm reen.. tp reen xpe.. die ade share ngan company xxx..

intan -> hahaha.. no komen..

ReeBeLLe said...

wah wah.. apesal tibe2 nak sebut name aku plak.. amboi amboi amboi (gerak2 jari kelinking).. jgn buat spekulasi panas okeii.. i rimass nnt..

sitizero said...

agak2 esok ko dtg awal cm arini x?
;)

kawan2,sile updet aku,
ngeh ngeh ngeh.

pestisid said...

reebelle,
aik tetibe aku wat mcm comment box blog aku.

amboi3.
tak pasal2 rase nak gelak je mak, nokss.

aziz said...

reen -> abis la ko.. esok reporter dtg cr ko.. kalau diorang tanye ape2 ko ckp "no comment..."

hid -> esok sebelum guard dtg aku dh dtg.. tp dlm mimpi la.. hahaha..

lisa ->hahahaha.... "no comment..."

 

blogger templates | Make Money Online