Sunday, March 8, 2009

:: arrghh... ::

Kereta ku dilanggar ketika parking...

Tempat kejadian : tidak dapat dipastikan (kemungkinan Presint 16 putrajaya)
Tarikh kejadian : 5/3/09 -6/3/09
Masa Kejadian : 11.00 mlm - 8.30 pg


11 comments:

shy said...

owh...
sapekah la ek yg terhiris kete ko nih..
nih kira hit and run case ker?

aziz said...

ha kes sebegitu la... so aku xtau la sape yg buat..

pestisid said...

ko ni mcm2 la ajis.

Lyter said...

ooo..jadi masa men badminton ke?
haa..ko ada kalahkan sesape x? org yg kalah tu xpuas ati kot..kete jd mangsa..hehe

LeLs said...

ade org nak test power pisau dia kot..

tajam ke tak..

pastu tgk keta waja ko cam best je nak test..

tu yang terhiris,tergilis kau memang d bomb tuh..

p/s : ooppss..camne aku leh tau nih..?? jeng..jeng..jeng...

saizulhafiz said...

ada org mkn hati dgn ko ni..tula ko xbg 'brg' diorg nk asyik isap sorg2 je..hahahaa

aziz said...

lisa -> tu la.. nk kene mandi air bunga ni.. hahaha

lyter -> ko la ni.. ko xpuas ati ngan aku ni..

lela -> hahaha.. anda sudah kantoi.. jeng..jeng..jeng..

apit -> sorang2 la layan.. hahahaha...

matshuk said...

aku tau knpe hal2 mcm ni sering terjadi

aziz said...

matshuk hang memang tau..sebab hang dh hidup lebih lame dr kitorang.. hahaha..

Hafeez N. said...

Ajis,awat lama tk update blog?rindu kt ang,haha..

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

 

blogger templates | Make Money Online