Friday, August 29, 2008

:: futsal tournament ::

satyam futsal tournament - ( 26hb - 28hb ogos 2008 )

aku, apit, pijo, epul, baem n sasi main utk QEDGE & LS.. sepatutnye satu team 8 org tp disebabkan kekurangan lelaki di QEDGE & LS so 6 org je la kitorang antar.. QEDGE & LS diundi dlm group B.. ok kat bawah ni result pasal tournament ni..

group B
- Qedge & LS
- IES A
- CES

1st game - QEDGE & LS vs CES (2-1)
2nd game - QEDGE & LS vs IES A (3-0)

quarter final - QEDGE & LS vs ADMS Java (2-1)

semi final - QEDGE & LS vs IES A (3-0)

final - QEDGE & LS vs IES B (1-2)

sekali kalah kat final la..

p/s : terime kasih kepada penyokong2 yang dtg & yg xdpt dtg.. :)

12 comments:

miszacasian said...

even kalah pun, but u guys did a great job!
cuma arinie korang tak cukup luck jer~
klau tak sure leh menang gak!
tak per la, next tournament korang conquer plak k ;)

cuma make sure korang practice dulu b4 game la..to make sure the whole team serasi..baru agi mantap =P

M@YaZ said...

Hehe, nasib je tadi ajis. Korang tadi sebab diorang score dulu. Kalau korang score dulu mungkin korang dapat semangat yang lebih dari apa yang korang perform tadi. Tapi its ok. Mainan cantek gila. Esok aku upload gambar kalau aku rajin. Cilok2 la kat blog aku esok (tu pun kalau aku ingat untuk bawa cable esok gi opis)

aziz said...

Thanx wa.. thanx ijat.. nanti aku cilok gambar semalam kat blog ko.. xkene bayar kan? hahaha...

natni said...

btol ituh, kamu sme ttp pmenang dhati kami sme...wahahaha mng komplen je tuh...korg men best pe,kte mdapat restu sme org lg tau...lalala idop qedge =)

LeLs said...

sedey tak dapat tgk korg men...

=(

aziz said...

intan -> thanx intan.. yeah! hidup QEDGE!!..

lela -> sebab ko xdtg blanje kitorang makan kat old town... hahaha..

HafeezNazri said...

haha..lenkali kite main sama2 lagi ajis k.

kalah ke menang ke,kite sume ttp kawan kan jis?

btw,smalam korang men cantek.=]

wawa said...

la, kamu blanje aku jer..
ajishe tak yah k!
[walaupun aku tak men pun semlm =P]

aziz said...

apit -> hahaha.. no hal la apit. kalau mao main kasi tau je.. no prob la.. kwn tetap kwn..

azwa -> dengki2..

Anonymous said...

wah..gempaq ape score korang!!hebat2!!..maybe xde rezeki jer kt final tuh..'rezeki' tu ada kt aku jer..hahaha..

LeLs said...

ok2..
aku blanje utk diri aku jelah..

tak bek tak blanje aku tau..

korg nak tau..ajishe siap nangis sebab kalah futsal hari tuh..

ajishe..sabar yek..
ni kan satu permainan je..
=p

aziz said...

cit.. aku nangis ker ko yg ngais lela? ko nangis xdpt tgk aku main futsal kan? kan? xpe2 nanti aku main futsal aku bawak ko k.. hahahaha.. tp duk kat bonet.

 

blogger templates | Make Money Online