Sunday, August 3, 2008

2nd & 3rd August

2nd August...

hari sabtu ni mcm hari sabtu yg biase aku bgn agak lambat coz main futsal mlm td.. ni pun lepas lyter kejut 2,3 kali aku br bgn.. aku dh janji nk tlg die angkut brg azie dr damansara bwk gi umah equine.. azie mao pindah rumah.. lebih kurang kul 1130 kitorang gerak.. ingatkan sikit jer brg die.. sekali penuh 2 kete dibuatnye..

*yg van sebelah tu org lain pindah rumah gak.. bukan brg2 azie tu.. jgn salah lak..

lepas antar sume brg gi equine kitorang alamanda makan chicken rice shop.. azie belanje.. sebagai upah tlg angkat bgr die.. hehehe...kenyang giler.. thanx azie..

lepas makan aku terus balik kajang.. nk service motor lagenda aku yg dh lame aku x bawak.. maklumla mao gi keje naik motor lak pasni.. jimat la duit minyak aku lepas ni.. kembali merempit.. cyberjaya menjerit!! ha kalah kl menjerit nanti..


3rd August...

Hari ni aku gi perak.. gi kenduri kawen sepupu aku kat tapah.. lebih kurang kul 830 aku bertolak dr umah.. kul 1030 aku smp tapah dh.. agak awal lagi.. so aku gi umah sedare mare aku kat temoh dulu.. kul 12 br aku gi balik tapah.. smp2 nenek aku n sedare mare aku dr penang pun sudah smp.. hari ni aku nk try ambik gambar org kawen lak.. maner tau boleh buat freelance lak pas ni.. side income.. tp tunggu ilmu penuh di dada dulu la..

kul 3 kitorang bertolak balik.. otw balik sempat gak la singgah bidor dulu.. singgah umah sepupu aku.. lepak bg rehat bdn dulu.. sebelum balik aku dpt souvenir dr sepupu aku.. aku ingat ape yg die nk kasi aku.. pedang rupenye.. aku ambik jer la dh org nk kasi..

8 comments:

Afida Anuar said...

Uiksss.. dapat pedang wooooo..
2 bijik lak tu..uishhh..jangan ko bantai orang dah ngn pedang tu nanti ajis..ekekekkee

aziz said...

satu jer la dpt.. tu la.. aku nk amuk satu opis nanti.. ha takut x?

Lyter Kaka said...

hehheh..nak merempit konon..kalo brani main ngn NBM5016 la...oren pn takut nak bwk moto tu..die ckp laju sgt..pulas skit je dah naik 150km/j..haha

lenjes85 said...

haha..nak tgk sket ajis mrempit..
bek2 jis..ko tu da tua,ti patah lak tulang2 tu ;p

Lyter Kaka said...

pedang tu nak soh pulang kat mat shuk sbnrnye..haha

aziz said...

ha lyter jom.. race ngan WPP 5548.. kite main dr padang besar smp JB.. berani?

Lyter Kaka said...

haha..bley je..dah siap servis lom?
xyah la servis lg..bley bt alasan kalo kalah nnt...hehe

aziz said...

ha.. dh servis dh.. dh ready dh.. ko cakap mase,tarikh,tempat.. kite race!! lu blh gua kejar.. ok?

 

blogger templates | Make Money Online